Yksityisohjaus

Pohditko oman koiran hyvinvointia? Mietitkö jotain koirasi käyttäytymisessä?
Kaipaatko apua ongelmallisen käyttäytymisen kanssa?

Koiran hyvinvointiin ja käyttäytymiseen vaikuttavat lukuisat eri asiat. Koiran yksinkertaiseltakin näyttävän käyttäytymisen taustalta voi löytyä monta eri tekijää, jotka täytyy tunnistaa, mikäli käyttäytymiseen toivotaan muutosta. Näitä tekijöitä kartoittamaan ja muutosehdotuksia tekemään kannattaa pyytää avuksi koiran kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin, käyttäytymisen ja kouluttamisen asiantuntija.

Lue lisää palveluistani alta!

*****

Koiran hyvinvoinnin ja käyttäytymisen konsultaatio, etäyhteys

Ensitapaaminen etänä 1,5h – 189€ (sis. alv 24%)
Ensitapaaminen sisältää asiakkaan etukäteen täyttämän kartoituksen läpikäynnin olennaisilta osin, sekä tarvittaessa lisätietojen keräämisen kysyen ja keskustellen. Tapaamisen lopuksi sovimme yhdessä tarpeellisista jatkotoimenpiteistä ja mahdollisista seurantatapaamisista. Ensitapaamisen jälkeen (1-2vrk sisällä) asiakas saa kirjallisen suunnitelman ja ohjeet sovituista asioista.

Jatkotapaaminen etänä 50min – 89€ (sis. alv 24%)
Jatkotapaaminen sisältää tilannekatsauksen tehtyjen muutosten ja seurattavien asioiden vaikutuksista, sekä suunnitelman ja jatko-ohjeiden päivityksen.

Yhteydenotot sähköpostitse: sofia@koiranmieli.com

Yllä olevat hinnat ovat voimassa toistaiseksi.

*****

Sofia Haapanen
Eläintenkouluttaja EAT
Käyttäytymisanalyyttisen eläinkoulutuksen asiantuntija
Ammatillinen opettaja AmO
Tietokirjailija

Noudatan kaikessa toiminnassani koiralähtöisyyttä ja olen sitoutunut Suomen eläintenkouluttajat ry:n eettisiin periaatteisiin. Käyttäytymisen syiden selvittämisen ja prosessin etenemisen perustan kansainvälisiin, nykyaikaisen tieteen pohjan omaaviin standardeihin.

*****

Kuva: Heta Rautiainen